Miley Cyrus-Milliomos Tinisztár!

Aggódsz néha,hogy az új barátaid esetleg csak azért vannak veled, mert híres lettél?

Hááát,az biztos,hogy sokkal könnyebb ismerkednem,mint néhány évvel ezelőtt-de többnyire ugyanazok a barátaim,akik régen voltak. Tudom, kik azok,akikre a bajban is számíthattam- velük most is szoros a kapcsolatom.

Az édesapád híres countryénekes...

Igen,a turnékon velem utazik, és sokat segít,mert az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett. Alapból is nagyon szigorú, de a koncertek idején rátesz mégegy lapáttal! Olyankor nincs bulizás, mert topformában kell lennem: kialvatlanul,fáradtan nem tudnám a maximumot nyújtani.

Nyilván nagyon várod,hogy legyen egy kis pihenőd!

Az nem kifejezés! Bár imádok koncertezni is! Tök jó kis csapattá kovácsolódtunk a táncosaimmal,össze fogunk járni akkor is,amikor nincs munka.

Pasik is vannak köztük?
Tudom,mire vagy kíváncsi, de ki kell hogy ábrándítsalak: most nincs időm a pasizásra. De ami késik,nem múlik!
Mivel töltöd a kevés szabadidődet?

Például könyveket írok! Az egyik önéletrajzi lesz, a jövő év elején jelenik meg. A másik viszont inkább rövid történetekből fog állni!Már a címe is megvan: The Diary of Priscilla's Coffeehouse. Azokról az emberekről szól, akikkel egy kávézóban ismerkedtem meg! Még nem biztos,hogy kiadatom,inkább csak a magam szórakoztatására írom. Aztán természetesen szeretel shoppingolni is. Imádom a nagy plázákat,végigjárni a kedvenc üzleteimet, például a Manhattan-t!

A sok elfoglaltság mellett marad időd az iskolára?

Kell hogy maradjon! Minden reggel van három órám-akkor is,ha turnén vagy forgatáson vagyok! Ez a három óra szent: csak akkor láthatok munkához,ha végeztem a tanulással!

Jól megy a suli?
Nem panaszkodom,szerintem egész jók az eredményeim!
Nem lehetsz ilyen tökéletes! Árulj már el valami cikis dolgot magadról!

Tudom,nem vet rám túl jó fényt,de be kell vallanom,ketchupfüggő vagyok! annyira szeretem,hogy képes vagyok meginni! Amit csak lehet,meglocsolok vele! Más bűnös szenvedélyem nincs!

Hannah Montana nappal egy átlagos iskoláslány, este pedig egy szupersztár. Akárcsak te...

EZEK NEM INTERJÚKVAGYIS DE VMI OLYASMI:

 

Jamie Foxx (41) nagyon kritizálta Miley Cyrust miután a Sirius műholdas rádióműsorára vitt egy hívást, The Foxxhole vasárnap. Foxx és a legénysége egy kicsi fehér szukaként említették Mileyt és tanácsol ő váltakozva tenni egy kevés heroint és szalagot készíteni egy s*x-nek és felnőni. Csak egy kevés rasszizmus egy kevés kemény valósággal keveredett.A hívó emlékezte, hogy Miley hogyan mondta azt, hogy találkozni akart Radioheaddel a Grammysnél, de nem akartak találkozni vele, úgyhogy Miley azt mondta a médiának, hogy tönkre fogja tenni Radiohead karrierét.
Ki Miley Cyrus? - mondta első Foxx., azután felment, Az a gumik közül mindegyikkel? Neki kapnia kell egy gumiátültetést. Engedd meg nekem, hogy kapjam a száj egy rendjét, nehezen fogakra találjak rá a gumikon. Fox folytatódott,Ő elmenni összeomlani Radiohead karriere? Ugyanaz a Radiohead azt fizetik egy millió dollár, ami igazságos a mintával, a dalaik? Készíts egy s*x-nek szalagot és nőj fel, folytatta. Érj mint Britney Spears és tegyél egy kevés heroint. Szereti ha Lindsay Lohan és kezdés látnak egy leszbikust és bevisz valami repedést a csövedbe. Fogj meg chlamydiát egy kerékpárülésen. Az az, hogy mit akarok.Miley a következő nyilatkozattal válaszolt a Twitter oldalán:
Ha te képmutatás mond valami jót nem mond semmit egyáltalán.
Mi? Miley elmenni összeomlani nem Foxx karriere?
Mondta Foxx publicistája:
Én biztos vagyok, hogy te körültekintő vagy, az vagy, hogy Jamie bemutatója egy vígjáték.Fogd vígjátékra a fajgyűlölő, és személyes sértéseket. Előkelő. Foxxnak igaza lehetett, de 41-nél évek-öreg szintén arra számított bemutatóba, hogy néhány körös-körül józanságot érlel a megjegyzéseiben egy 16 éves. Lehet, hogy Foxx venni akarja a saját tanácsa egy részét és fel akar nőni.

* dc.
bombasiker, ahah tudod az ezé igazán szánalmas az az ember az övé 40 csákányozni műsoron van egy 16 éves, ő ...
* MEGY JAMIEE!!
Fox a besttt!! ő annyira helyes, talán be tudja vinni

Oldalmenü
Szavazás
Szereted Lady Gagát?
Igen, Imádom ő a bestem.
Igen,Szeretem.
Igen.
Csak a zenéjét.
Elmegy
Naptár