Az FBI elkapta Miley Cyrus hackerét

Az FBI elkapta Miley Cyrus hackerét Az FBI elkapta a hackert, aki ellopva Miley Cyrus jelszavát feltörte e-mailjét és közzétette provokatív magánfényképeit.

A 19 éves hacker provokatív és erősen magánjellegű fotókat lopott el Miley e-mailjei közül, majd közzétette őket. A képeket állítólag Nick Jonasnak küldte a színésznő, az egyik fotón egy vizes pólóban állt a zuhanyzóban, a pólót felhúzva a hasáról és csókot küldve a tükör felé. Egy másik fotón fürdőruhában pózolt csábítóan a 15 éves lány.

Ezeket a képeket próbálta eladni Josh Holly több hírességekkel foglalkozó portálnak is, de senki nem vette meg tőle a képek illegális forrása miatt. Ezután úgy döntött, ha nem is kap érte pénzt, azért közzéteszi a képeket, így feltöltötte egy honlapra. Innen viszont már átvették a képeket a portálok, hiszen így nem nekik kellett viselni a jogi következményeket.

A hacker először MySpace-es adatok közül szerezte meg Miley jelszavát, úgy, hogy a portál egyik alkalmazottjának adta ki magát. A hacker szerencséjére Miley ugyanezt a jelszót használta a GMailes címéhez is, így tudott hozzájutni a fotókhoz. Holly a MySpace-en 16 órát garázdálkodott, és az buktatta le, hogy tömegesen próbálta megváltoztatni a felhasználók jelszavait, ekkor kapcsolták le a portálról.

A hacker ?érinthetetlennek? gondolta magát, és azzal kérkedett különböző fórumokon és a YouTube-on, hogy a hatóságok sosem fogják elkapni, mert mindig máshonnan támad. De az FBI végül megtalálta és átkutatták otthonát. Lefoglalták többek között három számítógépét és a telefonját. Egyelőre nem tartóztatták le, és még vádat sem emeltek ellene, de valószínűleg egy darabig a számítógépek közelébe sem mehet majd Josh Holly.

A  gyerek így nézki...sztem nagyon csúnya...xD akinek tetszik az nagyon bolond...sorry :s

http://www.rightcelebrity.com/wp-content/photos/josh_holly.jpg Fújjjj........ ezek azoka képek amikről olvastál a fenti cikkben

http://www3.pictures.zimbio.com/img/732a/chitramala/33l.jpg http://davedubrow.com/.a/6a00e5502775dc883401127913708f28a4-320wi

 
Oldalmenü
Szavazás
Szereted Lady Gagát?
Igen, Imádom ő a bestem.
Igen,Szeretem.
Igen.
Csak a zenéjét.
Elmegy
Naptár